shadow

Atleťáček ve Frýdku-Místku

Atleťáček ve Frýdku-Místku působí již třetím rokem a velice nás těší, že se stále rozrůstáme. Proto jsme pro letošní rok přistoupily k malým změnám.
Jelikož se hromadí dotazy s přáním navštěvovat kroužek dvakrát týdně, rozhodly jsme se dát možnost všem aktivním dětem, kterým jeden trénink týdně nestačí. Kdo tedy má zájem o dva tréninky Atleťáčku týdně, může navštěvovat oba dva termíny, tzn. jak v úterý, tak v pátek. Čtvrtletní zvýhodněná cena při dvou trénincích bude činit 1000 Kč.
Druhá změna se týká rozdělení tréninku pro mladší a starší děti. Jelikož mezi některými dětmi je již velký věkový rozdíl, tak v rámci tréninku dojde k rozdělení na dvě skupinky. A to, jak v úterní, tak i v páteční skupině. Jelikož je úterní skupinka dosti početná a podařilo se nám zajistit dvě tělocvičny, tak jedna skupinka bude v zimních měsících trénovat v tělocvičně na Průmyslové škole a druhá skupina v tělocvičně na Obchodní akademii. Tělocvičny jsou jak od sebe, tak od hřiště v docházkové vzdálenosti. Páteční skupina bude klasicky trénovat v tělocvičně na Průmyslové škole a jelikož není tak početná, tak obě dvě věkové skupiny zvládnout svůj trénink v rámci jedné tělocvičny.