shadow

3. ročník Běhu bez hranic

Run2befit a Fajné Mjesto Vás společně zvou na již třetí ročník BĚHU BEZ HRANIC.

Ukažme, že ve Fajném Mjestě to žije a obzvláště běhá! Přidejte se a překonejme společně rekord z prvního ročníku, kdy jsme zvládli okruh zaběhnout 212x, což znamenalo konečný výsledek 381,6 km! V loňském roce jsme se rekordu přiblížili, ale překonat se ho nepodařilo. Ale i tak jsme zaběhli krásných 325,8 kilometrů, což bylo dohromady 181 okruhů.

Je jedno, kolik nás bude…holky nebo kluci…dospělí či děti…jediné co se počítá je počet naběhaných kilometrů v rámci jedné hodiny na předem stanoveném, téměř 2 kilometrovém okruhu. Ale čím nás bude víc, tím bude výsledný počet kilometrů lepší!
Je jedno, zda zaběhnete 1 okruh či 5…každý kilometr se totiž počítá!!

Kdo se chce do vytváření rekordu zapojit, dorazí v neděli 14. 10. 2018 v 16:30 hodin k restauraci U Splavu ve Frýdku-Místku. Abychom věděli, kdo všechno se chce přidat a čí kilometry počítat, je podmínkou mít na sobě cokoliv černé nebo růžové barvy (tričko, gumička, ponožky… čím více černorůžové, tím lépe).

PRAVIDLA:
Do konečného součtu kilometrů se budou zaznamenávat okruhy každého účastníka, které zaběhne v rámci jedné hodiny (počítá se vždy celý doběhnutý okruh, důležité je vyběhnout na okruh v rámci jedné hodiny, tzn., když vyběhnu na okruh v 0:59 min, tak se to ještě počítá. Okruh je předem určený a měří 1,8 km. Vybíhá se kousek od restaurace U splavu směrem do Bašky podél řeky a poté kolem kasáren zpět. Po doběhnutí všech, každý účastník nahlásí počet okruhů, které za jednu hodinu zvládl uběhnout, a sečtou se kilometry všech dohromady.

SRAZ bude v 16:15 hodin u Restaurace U Splavu v Místku!

SOUTĚŽ
Tipněte si, kolik zaběhneme společně kilometrů a nejpřesnější odpověď získá drobnou odměnu. Své tipy budete moct zapsat rovnou na místě před samotným výběhem.

behbezhranic