shadow

Slavíme již druhý rok!

Dnešním dnem jsou to právě dva roky, co jsme zahájily naši činnost a otevřely běžeckou školu Run2BeFit – Běhej , abys byl fit.

V dubnu roku 2016 jsme nabídly dětem atletický kroužek Atleťáček. Cílem Atleťáčku bylo a stále je, aby si prostřednictvím našich hravých tréninků děti sportování užily a hlavně oblíbily. Ze začátku byl tento kroužek k dispozici ve Frýdku-Místku a také na Ostravici. Pro dospělé jsme společně s firmou SportLab zrealizovali tříměsíční běžecké kondiční kurzy pro dospělé, jak začátečníky, tak pokročilé běžce. A v nabídce byl také kondiční kurz pouze pro ženy.

V červnu jsme spolu s občanským sdružením Fajné Mjesto zorganizovali 1.ročník Běhu bez hranic. Cílem tohoto běhu bylo především se proběhnout a společně zaběhnout co nejvíce kilometrů v rámci jedné hodiny.

Během letních prázdnin se pak pod naším vedením konaly příměstské tábory Hravé Léto ve Frýdku-Místku, Ostravici a Pržně.  Abychom si odpočinuly od dětí :), vyrazily jsme ke konci roku s běžkyněmi z kurzu na krátké soustředění na Horní Bečvu.

V průběhu roku 2016 jsme postupně otevřely Atleťáček ve Fryčovicích a na Čeladné a v Ostravici jsme ho rozšířily o skupinku školkových dětí. Celkem kroužek navštěvovalo každý týden průměrně 80 dětí a z tříměsíčních kondičních kurzů se staly kurzy celoroční.

Během roku 2017 se Atleťáček opět rozrostl, a to o skupinku dětí navštěvující Galileo School. Po celý rok 2017 tak chodilo do Atleťáčku více jak 100 dětí. Nabídka pro “dospěláky“ se navíc rozšířila o individuální lekce běhání. Proběhl 2. ročník Běhu bez hranic a opět se konaly příměstské tábory rozšířené o další turnus ve Frýdku-Místku a víkendové soustředění, tentokráte v Polsku.

Doufáme, že i rok 2018 bude mít vzrůstající tendenci a bude jak o kroužek, tak o kurzy stále zájem.

Chtěly bychom poděkovat všem rodičům, kteří nám svěřují své děti a všem, kteří navštěvují skupinové i individuální běžecké lekce. Díky Vám můžeme dělat práci, která nás baví a naplňuje.

30118363_2278931065454026_837195949_n