shadow

Nová tréninková skupina ve Frýdku-Místku

Bylo nám velice líto, že jsme na začátku školního roku museli odmítat spoustu zájemců o Atleťáček ve Frýdku-Místku z důvodů naplnění kapacity všech tréninkových skupin. Proto máme velkou radost, že se uvolnilo místo v tělocvičně na 7. ZŠ a my tak můžeme vytvořit další tréninkovou skupinu. Od března 2022 proto nově budou probíhat tréninky vždy také ve čtvrtky od 17 do 18 hodin na 7. ZŠ a budou určeny dětem ročník narození 2012-2015.

Měsíc březen bude pro nové zájemce zkušební a děti si tak mohou vyzkoušet, zda budou chtít Atleťáček navštěvovat, proto se tento měsíc bude hradit zvlášť. Poté se bude kroužek hradit klasicky čtvrtletně.

Jelikož hlavní tréninkový den pro Atleťáček ve Frýdku-Místku je úterý, tak je tu také možnost navštěvovat tréninky 2x týdně, jak v úterý, tak ve čtvrtek, ale je potřeba to nahlásit dopředu. Při 2 trénincích týdně bude také zvýhodněná cena poplatku za Atleťáček. Více informací se dozvíte v sekci Atleťáček ve Frýdku-Místku.

První trénink proběhne ve čtvrtek 3.3., své děti však můžete přihlašovat již nyní na email atletacek@run2befit.cz. Kapacita kroužku je omezena, proto s přihlašováním neotálejte.

IMG_0945